BoGodt Mægleren - din lokale ejendomsmægler i Billund

Du er altid velkommen til at ringe til os på 92 90 72 00

- eller udfylde nedenstående og bestille en tid til en gratis salgsvurdering.
Når du udfylder formularen, godkender du samtidig at ejendomsmægler må kontakte dig.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vi har tildelt vores sælgere og købere en stemme

Vi er dybt taknemmelige for at have hjulpet mange søde købere og sælgere, der har sendt os pæne tilbagemeldinger efter at have afsluttet deres bolighandel. Det betyder utroligt meget for os, at vores kunder opnår tilfredshed og tryghed når de sælger eller køber deres hjem. Derfor fylder det os med stolthed at modtage sådanne smukke anbefalinger. Fra hjertet takker vi for hver eneste af dem - de er alle meget værdsatte.

Jyllandsgade 12, 7200 Grindsted

"Vi har været yderste tilfreds med samarbejde og vil klart anbefale BoGodt!
Vh. meget glade kunder!"
- Morthen & Luna

Daltoften 37, 7200 Grindsted

"BoGodt mægleren er yderst kompetente, seriøse, arrangerede og entusiastiske. Det har været en meget positiv oplevelse, at samarbejde med dem. Så jeg kan varmt anbefale BoGodt mægleren i Billund, hvis man vil sælge sin bolig."
- Susanne Valter

Skødevej 5, 6623 Vorbasse

"Jeg har været yderst tilfreds og synes osse at jeg har fået hjælp og støtte undervejs, da det hele gik hurtigt. Så tak til jer!"
- Alice Madsen

Sælg din bolig

Når man sætter sin bolig til salg, er det ofte en stor beslutning. Når du afleverer nøglen til BoGodt mægleren, er det vores største opgave at være nøglen til et godt hussalg, med god kommunikation, en samvittighedsfuld tilgang og tryghed igennem hussalget for dig som sælger. Du skal aldrig være i tvivl om, at vi vil gøre hvad der skal til, for at sælge dit hjem til den rigtige pris og til de helt rigtige købere.
Tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail, for at få en uforpligtende salgsvurdering. Den er gratis, måske udover en enkelt kop kaffe. Vi glæder os til at se dig og dit hjem!
Sådan kontakter du BoGodt mægleren