Gammel Vejlevej 26, 7200 Grindsted

176 m2 charmerende ejendom med to toiletter, 4 værelser og et stort luksusværksted!

På Gammel vejlevej 26 får du ikke blot 125 m2 bolig, du får 51 kvadratmeter oveni (reg. som udhus), som til og med er totalrenoveret i år 2022. Læs meget mere om huset nedenfor.

Renoveringer - Topmoderne afdeling
Denne imponerende ejendom på Gammel Vejlevej 26 har gennemgået en totalrenovering for blot to år siden. Afdelingen præsenterer sig med stilfulde troldtektlofter, varme under smukt lyst klinkegulv og charmerende synlige bjælker i hvert rum. Afdelingen har et bryggers, et moderne badeværelse med væghængt toilet og brus samt en førstesal med to rum. En dejlig overraskelse venter i form af et tilhørende værksted. Vi vil faktisk kalde det et luksusværksted med troldtektlofter, udgang til terrasse/have og en lille, fin kælder under.

Velkommen Indenfor - 125 m2 bolig og 51 m2 oveni
Når du træder ind, mødes du af et hyggeligt vingefang med store glaspartier, der leder dig ind i den første afdeling, renoveret for to år siden. Her finder du et badeværelse, bryggers, værksted og to rum på første sal. Den anden afdeling står mere originalt og byder på kreative muligheder. I dag er køkkenet indrettet med spiseplads, men idet stuen ligger lige inde på den anden side er der mulighed for at lave et stort køkken/alrum. I køkkenet er der adgang til en kartoffelkælder, som er tør og anvendelig. I stuen er der god plads til både sofaarrangement og spisestue og lysindfaldet er fantastisk på grund af de særligt store vinduespartier. Fra denne afdeling har du også adgang til en førstesal med repos, toilet og to værelser med en enestående udsigt uden naboer i sigte.

Overskuelig grund på 380 m2
Udenfor venter en rummelig holdeplads til biler og en solrig og stor fliseterrasse. Haven er anlagt med græs, som kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på det vigtigste - at nyde dit hjem og omgivelserne.

En beliggenhed i top, tæt på både by og natur
Gammel Vejlevej er beliggende i en bydel som emmer af smuk natur med store grønne områder, Tronsøen og Grindsted å et stedkast fra matriklen. Området er særlig fantastisk hvis I er en børnefamilie med stisystemer, legepladser og pasningsmuligheder. Har du børn eller planlægger at få det, så er der hele 7 dagplejere at vælge imellem i nærområdet og når de skal i børnehave og skole, ligger det alt sammen under 2,5 kilometer fra matriklen. Hvis der skal handles ind, så ligger både Rema1000, Netto, Kvickly og Lidl kun 1,5 km. på gåben fra matriklen eller 8 minutter på cykel. Det er samme afstand hvis du skal ind og shoppe i byens butikker eller have et bid mad enten ude eller med hjem. Skal du ud for bygrænsen, så ligger huset godt i forhold til at komme til Billund med en afstand på kun 10 minutter i bil fra matriklen og Vejle kun 35 min. herfra i bil. Skal du i stedet med bussen, holder den kun et stenkast fra huset.

Lyder Gammel Vejlevej 26 som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv et kald på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.