Grønningen 17, 2. tv., 7200 Grindsted

Flot renoveret ejerlejlighed med garage beliggende centralt i Grindsted

Søger du en lejlighed som er lige til at flytte ind i eller måske som investering? Så har vi lige nu denne fine ejerlejlighed som er gennemgribende renoveret i år 2015. Du køber dig ind i en velfungerende ejerforening og får en beliggenhed der er tæt på by, natur og indkøb.

Velkommen indenfor
Træd ind i denne skønne 88 m2 lejlighed beliggende på Grønningen 17, 2. tv. Du bliver mødt af en stor entre, der byder dig velkommen med masser af plads til opbevaring af overtøj og sko. Et praktisk skab i entreen giver yderligere opbevaringsmuligheder, så du kan holde orden og have alt lige ved hånden.
Lejligheden byder på to værelser, hvor det ene soveværelse har et rummelig walk-in closet. Begge værelser har store vinduespartier fra 2023, der skaber det fineste lysindfald. Badeværelset er udstyret med et terazzogulv, karbad og vaskemaskine.
I den anden ende af huset finder man køkkenet, stuen og altanen. Køkkenet er af kvalitetsmærket Svane fra 2015 og fremstår stilrent og funktionelt i sort/hvidt design. Med spiseplads i køkkenet og en stor stue på den anden side, er der rigeligt med plads til både madlavning og afslapning. Fra køkkenet leder en dør ud til den rummelige overdækkede altan på 9 m2, hvor du kan nyde frisk luft og skønne udsigter til det grønne område. Vinduespartierne på altanen kan åbnes eller lukkes alt efter vejret, så du kan nyde den udendørs atmosfære året rundt.

Fine, grønne udearealer og egen garage
Fra lejligheden er der en fin udsigt over det grønne område og hele lejlighedskomplekset er beliggende med grønne områder omkring sig, hvor der er borde/bænkesæt og sandkasse til de små.
Til lejligheden hører egen garage med og desuden et praktisk kælderrum på 3 m2, der giver ekstra opbevaringsplads til dine ejendele. Derudover er der fælles vaskerum, cykelkælder mv.

Området - centralt i Grindsted
Grønningen 17 er en yderst attraktiv beliggenhed i Grindsted. Du kan både få lov til at være naturmenneske og bymenneske, fordi her får du det hele indenfor gåafstand. Kun få hundrede meter fra matriklen ligger Tronsøen med den fineste sø og flotteste natur. Kun godt 1 km. fra matriklen finder du indkøb, herunder både Lidl, Netto, Rema1000 og Kvickly. Der er også butikker og spisesteder og ikke mindst et godt byliv med forskellige arrangementer.
Har du skolebørn, er der kun et stenkast hen til Vestre skole og har du yngre børn ligger institutionen Børnenes Univers kun 200 m. herfra. Arbejder du i nabobyen Billund, ligger den kun 15 km. fra matriklen.

Lyder lejligheden som noget for dig, så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv os et kald allerede i dag på tlf. 92 90 72 00 og lad os vise dig Grønningen 17, 2. tv. og det centrale område lejligheden er beliggende i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.