Du er altid velkommen til at ringe til os på 92 90 72 00

- eller udfylde nedenstående og bestille en tid til en gratis salgsvurdering.
Når du udfylder formularen, godkender du samtidig at ejendomsmægler må kontakte dig.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Køb hus i Sdr. Omme

- BoGodt, din lokale ejendomsmægler
Velkommen til Sdr. Omme - vores dejlige by med et væld af muligheder for boligjægere! BoGodt Mægleren er stolt over at være den ejendomsmægler, der kender byen bedst, og vi hjælper dig gerne med at finde dit drømmehus lige her. Huse til salg i Sdr. Omme giver dig chancen for at finde din helt unikke bolig, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Sdr. Omme har historie, charme og enestående natur, der gør den til et fantastisk sted at slå sig ned.

Huse til salg Sdr. Omme

- Den lille storby i Billund kommune
Har du lyst til at lære mere om huse til salg i Sdr. Omme og alt det, vores by har at byde på? Så læs videre - vi kender byen som vores egen bukselomme og elsker at dele vores viden om, hvorfor det er skønt at bo her. Udover de sjældne bævere, der kalder Omme Å hjem, er vores by også kendt for sin selvforsyning med eget vand- og varmeværk. Vi har et blomstrende erhvervs- og foreningsliv samt et væld af tilbud til både børn og ældre.

Indkøbsmuligheder og butikker i Sdr. Omme

Dagligdagen bliver ikke nemmere i Sdr. Omme med et hav af butikker uanset om du skal shoppe, handle, klippes eller noget fjerde. Byen har både bager med tilhørende café og siddepladser både inde og ude, byggemarked, blomsterbutik, vinhandel, tøjbutik, kreativ butik, cykelsmed, el-forretning, kro og hotel, pizzeriaer, bodega og frisører - er det ikke vildt? Og så har byen også et lægehus og fysioterapeut. Skal du handle dagligvarer ind, så kan du både vælge mellem Meny og 365discount, som sikre dig, at turen ikke er lang, hvis du pludselig mangler en liter mælk. Er det sådan en dag, hvor du ikke gider lave mad, så bare rolig. I Sdr. Omme er der flere muligheder for at spise ude eller hente mad med hjem.

Til børnefamilien og de ældre i Sdr. Omme

Det er ret så godt at være barn i Sdr. Omme, og det er en by hvor børnene kan vokse op i tryghed. Der er flere dagplejere til de små, og i skrivende stund, er Billund kommune ved at bygge et helt nyt børnehus, som både bliver børnehave og vuggestue under samme tag. Når børnene er klar til skolestart, har Sdr. Omme en folkeskole, som er en tosproget skole, til og med 9. klasse. Er dine børn vilde med naturen? Så har klubben ’Sdr. Omme-Filskov 4H’ en masse at tilbyde. De mødes en gang om måneden, med en ny aktivitet på programmet, blandt andet en tur på opdagelse i naturen. Er du nysgerrig på livet som ældre i Sdr. Omme, så kan vi fortælle dig, at Sdr. Omme har sit eget plejecenter, med gode boliger til ældre. Byen har også et velfungerende seniorråd, der arrangerer forskellige arrangementer, oplevelser og udflugter. Årlige begivenheder som Jydefesten i maj og sommermarkedet om lørdagen skaber festlige øjeblikke, mens traditioner som sankthans, fastelavn og juleoptog bringer beboerne tættere sammen. Byens torv, kendt som 'Sigengen', med springvand og hyggelige bænke, er et populært mødested.

Huse til salg Sdr. Omme, tæt på Natur og transport

Hede, lyng og skov – du får det hele i Sdr. Omme! Hér er højt til loftet, et rigt dyreliv og en masse dejlig natur. Allan, som er en lokal mand i byen, siger det ret fint: ’’byen hvor det spirer og gror". Er du til en lang gå- eller løbetur, så kan du snuppe en 8,3 kilometers rute og er du ude efter en lille hyggetur eller picnic på en sommerdag, så er der en 2,5 kilometers rute. Der er legeplads, rigt fugleliv og mulighed for at sidde ned på diverse bænke undervejs på ruterne. Der er også mulighed for at gå en hyggelig tur langs Omme Å, som i øvrigt er en ret god å at fiske i. Og nu når vi er ved naturen, så er vi slet ikke færdige endnu. Sdr. Omme har nemlig både en fin bålhytte hvor der kan laves mad over bål, en hyggelig shelterplads og en flot naturlegeplads. Derudover blev der i 2019 bygget ’naturrum’, som er en moderne spejderhytte til spejderne i byen, men som også rummer meget mere end det. Naturelskere og lokale skoler/institutioner har nemlig også adgang til at bruge naturrummet.
Er du campist eller drømmer om at være det? Så er der også en campingplads, beliggende i Sdr. Omme by, med kun få minutters gang til byens centrum

Gratis salgsvudering hos Bogodt mægleren

Allan Jansen, en lokal beboer og medlem af bosætningsudvalget, fremhæver naturen og det udendørs liv som byens bedste træk. Drømmer du om at sætte dit hus til salg i Sdr. Omme? Hos BoGodt Mægleren tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurderingaf din ejendom. Vores erfarne ejendomsmæglere står klar til at vurdere din boligs markedsværdi og give dig en professionel vurdering af, hvad din bolig kan sælges for på det aktuelle boligmarked. Når du bestiller en gratis salgsvurdering hos BoGodt Mægleren, kommer vi gerne ud til din bolig i Sdr. Omme for at se nærmere på ejendommen og diskutere dine ønsker og behov. Kontakt os på 92907200 i dag!