Hvem er BoGodt mægleren - læs om os her
Hvem er BoGodt mægleren i Billund

Nytænkende ejendomsmægler

Vi er i et marked, hvor det ikke er nok at gøre som man plejer. Et boligsalg skal nytænkes og arbejdes for i den kommende tid. Så, om det er skørt at starte BoGodt mægleren op i en tid hvor boligmarkedet er udfordret? Nej, vi tror det er nødvendigt. Vi kommer med en ny energi, nytænkning og alternative løsninger, som vi er overbeviste om, at boligmarkedet har brug for i en tid hvor det kan blive svære at sælge og mere udfordrende at købe. Vi er en familiedrevet ejendomsmæglervirksomhed, hvor vi har hjertet med og vil gå mange mil for at sælge din bolig. Vi har fingeren på pulsen både i forhold til markedet, markedsføring og alternative veje at gå, så vi kan tilpasse salgsstrategien præcis til din bolig. Og markedet kender vi ret godt, med over 100 års lokalkendskab tilsammen.
Og så er du en stor kunde hos BoGodt mægleren – og ikke én ud af mange.
Nøglen til et godt boligsalg
BoGodt mægleren ønsker at være nøglen til et godt og trygt boligsalg. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt og fordi vi vil tilgå hvert enkelt hussalg individuelt og nytænkende, uden begrænsninger, som der kan være i kæderne. BoGodt mæglerens succeskriterie er at give dig som sælger et boligsalg hvor nøglebegreberne er en god og tæt kommunikation, at sikre tryghed med en samvittighedsfuld tilgang og en ihærdighed indsats. Vi vil sælge din bolig på bedste vis, vi vil gå langt og vi vil have det sjovt imens. Lyder det ikke meget fedt?
Erfaring og et alsidigt team
Hos BoGodt kommer vi med forskellige baggrunde, herunder først og fremmest indenfor mæglerbranchen, hvor vi har erfaring i både kædebutikker og uafhængige butikker. Vi vil tage det bedste med fra begge verdener. Derudover er vi også uddannet indenfor hhv. den socialfaglige branche og den finansielle branche. Det bliver en fordel for dig som både køber og sælger, fordi vi bliver et alsidigt team, der kan bidrage med noget forskelligt hver især. Vi er alle tre født og opvokset i hhv. Billund og Grindsted, hvorfor vi kender områderne rigtig godt. Ja, det er nok en underdrivelse, fordi i virkeligheden kender vi de fleste cykelstier, skoler, institutioner og de flotte naturområder bedre end de fleste. Tøv ikke - vi giver gerne en tour!
Vi vil være anderledes
Vi vil være anderledes og gøre tingene smartere, fordi det giver mening og skaber værdi for os og for dig som sælger eller køber. Af den grund har vi ikke nogen butik, men arbejder hjemmefra, herunder sidder vi hos Kurt på Sønderkær i Billund. Og hvorfor det? Størstedelen af vores tid, ja den vil vi bruge ude hos dig. Vi synes det giver mening at komme hjem til dig, i det hus, som du har afleveret nøglen til og som er centeret for samarbejdet uanset om du skal sælge eller købe. Det betyder, at du ikke behøver at få passet børnene eller bruge transporttid på at komme til os i en travl hverdag, når du skal holde møder med os. På den måde lærer vi dit hus endnu bedre at kende og vi kan sidde i trygge rammer og mærke stemningen i boligen. Dét gør, at vi bliver klædt bedst muligt på til at sælge boligen på bedst mulig vis.
Vi ser frem til boligrejsen og lære dig og din bolig godt at kende, så vi kan få det bedste salg.
Sådan kontakter du BoGodt mægleren
Camilla Andersen Bojsen BoGodt mægleren

CAMILLA ANDERSEN BOJSEN:

Jeg hedder Camilla, er født i 1993 og jeg er indehaver af BoGodt mægleren. Jeg er født og opvokset i Billund. Min familie og en del af mit netværk bor fortsat i hhv. Billund, Høgelund og Grindsted, hvorfor min tilknytning til området altid har været stor. Og jeg har glædet mig til at komme hjem!
Jeg er uddannet ejendomsmægler, købermægler og socialrådgiver. Jeg har tidligere arbejdet i en EDC-butik i Odense, hvor jeg har solgt alt fra landbrug og villaer til lejligheder og andelsboliger. Jeg vil skabe frihed i et salg og jeg vil have en tæt og tillidsfuld kommunikation med mine købere og sælgere samt skabe en gennemsigtig boligverden. Jeg er ihærdig og arbejdsom.
’’Det er ikke svært at sælge huse i et progressivt marked, men at sælge huset i et marked der er udfordret, kræver et helt andet stykke arbejde og kræver nytænkning, kreativitet og at turde. Og dér bliver det fedt at få lov til at være kreativ og innovativ, så vi alligevel lykkedes med at sælge boliger, selvom markedet kan virke som en benspænder’’.
Hvem er Kurt Andersen BoGodt mægleren

KURT ANDERSEN:

Jeg hedder Kurt, er født i 1965 og bor sammen med min skønne kæreste Maybrith på Søndekær i Billund. Jeg har en datter og det første barnebarn. Jeg er født og opvokset i Billund, har ALTID boet i Billund og kender derfor Billund ret godt. Har altid været aktiv – det meste af min voksenliv, primært med badminton og cykling.
Jeg er uddannet økonom (HD-R) og har altid arbejdet med økonomi og administration. Jeg har en bred erfaring inden for forretningsudvikling, arbejdsprocesser, ejendomsadministration, økonomistyring, IT og HR.
Jeg har altid haft en stor interesse inden for bolig og ejendomme. Jeg har haft flere boliger i udlandet samt sommerhuse i Danmark, herunder i Lalandia Billund. Jeg har pæn erfaring med udlejning af sommerhuse, både i forhold til udlejningsbureauer og hvordan man optimerer sin indtjening på udlejningshuset. Dette gælder både sine indtægter samt sine udgifter på sommerhuset.
Når man som mig er ”groet fast” betyder det selvfølgelig, at jeg er meget glad for vores lokalsamfund og Billund Kommune. Jeg har i mange år arbejdet uden for Billund – og i den forbindelse fundet ud af hvor meget Billund Kommune faktisk har at byde på og tilbyde både unge og ældre.
Som ”Lokal-født” vil jeg gøre alt mit bedste for at hjælpe sælger med at gennemføre et trygt og samvittighedsfuldt salg.
Hvem er Lucas Rosenhøj Tindbæk BoGodt mægleren

LUCAS ROSENHØJ TINDBÆK:

Jeg hedder Lucas og jeg er født og opvokset i Grindsted, men de sidste 4-5 år har jeg tilbragt i Aarhus for at suge så meget erfaring som overhovedet muligt til mig. Nu er jeg vendt tilbage til mine rødder i Billund/Grindsted og omegn, og er klar til at give den gas!
Hvis jeg skulle beskrive mig selv, er jeg en humørbombe som elsker at sprede god energi. Jeg er ikke bange for at tænke ud af boksen og er villig til at gå det ekstra skridt, så i får den bedste oplevelse. Min store passion ligger i ejendomme og jeg er privilegeret over, at jeg arbejder med det til dagligt.
Med mig som jeres mægler får I en ihærdig mand på opgaven, hvor i vil opleve nytænkning, service i verdens klasse og en indsats hvor jeg er villig til at gå den ekstra mil.