Få køberrådgivning hos BoGodt Mægleren

Camilla er uddannet køberrådgiver

Hos BoGodt mægleren er Camilla uddannet køberrådgiver og har arbejdet med det i flere år. Missionen er et gøre dit boligkøb gennemsigtigt og skabe tryghed.
Hvorfor vælge en købermægler?
Som ejendomsmægler skal man varetage sælgers interesser i en handel og derfor er det vigtigt at du som køber også har en som varetager dine interesser. Når du vælger en ejendomsmægler frem for en advokat, får du en rådgiver, som er opdateret på markedet og som sidder med disse handler hver dag. En som er uddannet og specialiseret indenfor netop bolighandel – og så er vi lokale.
Du kan både få rådgivning før, under og efter købet og dette indebærer typisk:
·      Forhandling af pris - hvis dette ønskes
·      Fremvisning – Vi tager gerne med ud og ser boligen
·      Gennemgang af købsaftalen
·      Gennemgang af alle handlens dokumenter
·      Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse
·      Godkendelse af skøde
·      Godkendelse af refusionsopgørelser

Det siger kunderne:

”Vi brugte Camilla som køberrådgiver, og det er vi glade for at vi gjorde! Hun informerede os om forhold ved boligen og ting vi skulle være opmærksomme på, som vi aldrig selv havde fundet frem til eller tænkt over. Vi overtog huset med ro i maven og med følelsen af at vide, præcis hvad vi havde købt”
- Janni Jakobsen
”Grundig rådgivning, hvor vi fik god sparring undervejs i processen, både inden og efter underskrift af købsaftalen. Vi fik bl.a. forhandlet huset ned med 100.000 kr.!”
- Lise A. Hansen

Har du brug for hjælp med køberrådgivning?

Så udfyld formularen, så tager Camilla fat i dig og tager en god snak om, hvad hun kan gøre lige præcis for dig. Så vil hun hjælpe dig med alt fra A-Z