Skødevej 5, 6623 Vorbasse

Den lille røde perle nær Vorbasse, med udsigt ud over en svanesø og omringet af smuk natur!

Drømmer du om at bo tæt på naturen og drikke din kop kaffe mens du kigger ud over den fineste svanesø i ro og mag? Så har vi huset til dig! Her kommer du ikke kun til at bo naturskønt, men du kommer også til at bo kun 5 minutter fra Vorbasse by.

79 hyggelige kvadratmeter
Den røde perle i Fitting har 79 boligkvadratmeter, som er fordelt over et køkken/alrum, spise- og sofastue, badeværelse, entre/bryggers og to værelser.
Huset har været igennem en del renoveringer over de seneste 10-12 år. Senest er der isat en varmepumpe, herunder luft til vand, i år 2022, som er et stort aktiv for huset og dens kommende ejer. Taget er skiftet i 2022 på hovedhuset og taget på tilbygningen er lagt i år 2020 (brugt), hvor også loftet blev hævet i samme ombæring. Vinduerne er skiftet i 2011/2012 i dele af huset.

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen indenfor i entreen, som også er en fordelingsgang. Her kan du gå til husets ene værelse, på badeværelset, ud på terrassen eller videre ind i hovedhuset. På gulvet ligger der klinker og på loftet er der troldtekt. Entreen fungerer også som bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler som ligger praktik lige op af terrassedøren, hvis tøjet skal lufttørre i det gode vejr. Badeværelset er fra 2011/2012, med dejlig varme i gulvet og bruseniche. Der er listelofter og et gråt flisegulv samt spots i loftet. Et par trin op finder du resten af huset: køkkenet, spise- og sofastue samt soveværelse. Køkkenet er et kvik køkken fra 2011 som passer godt til huset, med hvide låger med udskæringer og en mørk bordplade. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, så gæsterne kan underholdes mens maden laves. I køkkenet er der godt med skabsplads- og bordplads fordelt over tre stationer. Fra køkkenvinduet kan du stå og kigge ud i haven - og ikke mindst ud over den smukke svanesø - så hér behøves man ikke skændes over opvasken. Det er selvfølgelig begrænset hvor meget der skal vaskes op, da køkkenet har en opvaskemaskine. Der er gennemgående og praktiske laminatgulve i både køkken, stue og soveværelse, som binder rummene fint sammen. I spise- og sofastuen, som er ud ét, er der brændeovn, som skaber hygge, særligt i de kolde måneder. Soveværelset har en fin størrelse med plads til både dobbeltseng og godt med skabsplads. Der er også fra soveværelset udsigt til haven og søen.

Udover husets 79 m2, er der også 27 m2 kælder, som i dag bruges som opbevaringsrum.

Garage, drivhus og en 1143 m2 stor grund
Boligen er beliggende på en dejlig stor grund, som er vendt helt rigtigt: Her kan du nyde din morgenkaffe eller frokosten på fliseterrassen, mens du nyder den smukke udsigt. Haven er anlagt med græs både i forhaven og i baghaven og derudover er der fine træer og buske som bidrager til både pryd og privatliv. I baghaven er der også urtehave med jordbær denne sæson, bede med blomster og ikke mindst et drivhus, hvis du drømmer om at dyrke dine egne tomater og agurker.

Derudover er der en garage som giver ekstra kvadratmeter til enten opbevaring, kreativitetsrum, værksted eller noget helt fjerde! Her har I faktisk hele 49 m2 at slå jer løs på.


Naturskønt område og hyggeligt lokalsamfund
Som den nye ejer af Skødevej 5, kommer du til et område som emmer af hygge, fred og idyl, med hestevogne som kommer forbi i ny og næ og vandrer som nyder de smukke naturruter. Faktisk er det lidt naturmenneskets paradis med flere skove tæt på og Frederikshåb plantage kun 7 min. væk med de kendte og mystiske syvårssøer, hede og smukke landskaber. Her ligger også en hundeskov, hvis du
vil ud at lufte de firbenede. I Fitting får du et rigtig hyggeligt og godt lokalsamfund. Der holdes både nytårstaffel for beboere i Fitting og omegn i januar, sommerfest midt i Fitting by og juletræskomsammen i forbindelse med advent, hvor der sættes juletræ op med lys i.

Tæt på indkøb og med en god infrastruktur
Skødevej 5 ligger kun en 5 minutters køretur fra Vorbasse by, som huser omkring 1.300 indbyggere (2022). Skal børnene i skole, så er der skolebus som kører til og fra Fitting, hvor stoppestedet er få hundrede meter fra matriklen. I Vorbasse er der både skole, børnehave, svømmehal, kro, plejehjem, kirke og ikke mindst både indkøbsmuligheder, bageri, pizzeria og eget lægehus. På modsatte side af Fitting ligger Bække, og kommer du hen på kun 8 minutter i bil. Vil du i stedet til Billund, tager det dig 14 minutter og skal du længere væk, kommer du på motorvejen indenfor et kvarter.

Lyder det som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt i Fitting! Giv et kald allerede i dag på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.