Fittingvej 36, 6623 Vorbasse

Charmerende og unik ejendom med privat sø i baghaven

Ønsker du at bo i historiske omgivelser fyldt med charme og karakter? Så er denne enestående ejendom på Fittingvej 36 det perfekte hjem for dig! Huset har gennemgået omhyggelige renoveringer for at bevare det autentiske og samtidig optimere boligen. Huset er beliggende kun 4 minutter i bil fra Vorbasse by, så her er du både omringet af smuk natur og tæt på bylivet. Og som om det ikke var nok, så er der også mulighed for at udleje en del af boligen enten igennem Airbnb eller I kan bo flere familier under samme tag.

Renoveret løbende med respekt for husets historie
Fittingvej 36 er ikke et helt almindeligt hus. Her får du nemlig et stykke historie med i handlen. Huset er den gamle skole i Fitting og har derfor dannet rammer for læring til en masse børn i området. Med respekt for ejendommens historie har denne gamle skole gennemgået betydelige opdateringer. Senest er huset udstyret med et nyt badeværelse fra 2021, som er renoveret således at det matcher husets charme. Huset er udvidet i år 2000 med en tilbygning, østfløjen, og i samme ombæring er der lagt nyt decratag på huset. Flere vinduer og døre er også skiftet, herunder bl.a. hoveddøren samt vinduespartiet og døren ud til terrassen i østfløjen. Et stort aktiv for huset er den nye varmepumpe fra ca. 2021, som er mere energi- og miljøvenligt.

Velkommen indenfor
Det er næsten svært at beslutte hvor vi skal starte, fordi der er så meget at fortælle om denne historiske perle. Huset byder på et imponerende samlet boligareal på 269 m2, hvilket giver masser af plads til hele familien.
I bydes velkommen i huset hall, med synlige bjælker og sort skifer på gulvet. Det sorte skifergulv går igen i køkkenet og den ekstra entre, som ligger i forlængelse af hallen. Køkkenet er autentisk og charmerende, hvor det håndlavede køkken er bevaret, men frisket op med ny farve, turkisblå, på lågerne samt nye greb. Her er godt med plads til at kokkerere og imens kan familien eller gæsterne sidde ved bænken, som slænger sig omkring langbordet. I køkkenet er der et åbent ildsted, som skaber en hyggelig atmosfære, og der er senest sat en brændeovnslåge i fra sofastuen, så ilden også kan nydes derfra. Fra køkkenet kan I både gå til badeværelset og den ekstra entre, men I kan også vælge at gå til husets værelses- og stueafdeling. Badeværelset er fra 2021 og gennemført med messingarmatur og greb, spots i loftet, stor håndklædetørrer, unidræn samt varme i gulvet. Bordpladen er en akacie træbordplade og toilettet er væghængt. Ja, sjælen og charmen er i den grad videreført i badeværelset! I husets anden ende, er der et værelse som skiller køkkenafdelingen fra stueafdelingen. Skillevæggen har sælger sat op, så hvis I ikke har brug for det ekstra værelse, så kan væggen pilles ned igen (gulvet er gennemgående). Videre fra værelset er en stor stue med en imponerende loftshøjde på omkring 3,5 meter, og en bogreol med mange hundrede bøger for enden som skaber en helt særlig stemning - bøger som følger med huset. Her er masser plads til både en sofaafdeling, læseafdeling og en hyggekrog foran den åbne pejs. Pejsen er lavet af kunstneren Robert Jacobsen og her er der lagt op til mange hyggelige aftener, med plads til hele familien. På gulvet ligger der trægulv og loftet er med synlige bjælker, ligesom i køkkenet. Vinduespartierne er store og der er udgang til terrassen fra stuen. Fra stuen er der adgang til husets østfløj, hvor der en to værelser, et badeværelse samt en fordelingsgang med opbevaringsplads og udgang til haven. På gulvet ligger der trip-trap gulve i både fordelingsgangen og soveværelset. Soveværelset er måske det største soveværelse i Fitting, med store vinduespartier ud til haven, udgang via terrassedør og indbygget skabe på hele den ene væg. Værelset kan deles i to, hvis I har brug for et ekstra værelse i østfløjen. Det andet værelse er et fint børneværelse med indbygget skabe og med beton på gulvet - klar til I kan lægge det gulv I ønsker. Badeværelset er lyst og pænt med bruseniche og vindue til udluftning samt væghængt toilet.

1.salen:
På 1. salen har vi 50 m2 med massive planker på gulvet, store vinduespartier og synlige bjælker. I dag er det ét stort rum, som kan indrettes til det fedeste teenageværelse, soveværelse eller luksus-kreativitetsrum, som det er i dag. Rummet kan også deles op, så I får flere værelser ud af de 50 m2. I den ene ende af rummet er der en låge ud til resten af loftrummet, hvor der er god plads til opbevaring.

Fortryllende grund på 2090 m2
Forestil dig at vågne op til synet af en smuk sø lige i din baghave. Denne ejendom har sin helt egen private sø, der er hjemsted for en flok guldfisk og som er helt perfekt til afslappende stunder ved vandet. Den store grund på 2090 m2 giver masser af plads til havearbejde, leg og rekreation. Du kan lade din fantasi flyde og skabe din egen private oase.
Forhaven er også en af de finere af slagsen. Her bydes I velkommen med hortensiabuske, frugttræer og brostensbelagte stier. Allerede i forhaven fornemmer I charmen, hvor brostenen leder jer til forskellige hyggekroge. Fortsætter vi rundt om huset, er der et stort græsareal med det måske største og ældste lindetræ i byen er placeret i midten med bænke rundt om. Herfra kommer du forbi et stort todelt udhus, hvor den ene del er lukket og den anden er åben - helt perfekt til haveredskaber og græsslåmaskinen. Og nu er vi så i baghaven. Her kan det være svært at sætte ord på hvad I får: det er nemlig en have der skal opleves. I midten er der en stor arkitekttegnet og økologisk badesø, med siv og bregner som rammer søen smukt ind. Her er privatlivet i højsæde og det er meget idyllisk. Der er hyggekroge overalt og selvfølgelig en træterrasse ud over søen. Har du grønne fingre, så er der også en stor urtehave og godt med plads til at dyrke grønt eller måske have høns til at levere æg.
I får også en overdækket terrasse med brædder lagt i 2018, hvor den ene del er lukket af, så du kan nyde haven i alt slags vejr. I forlængelse af huset er der også et stort udhus/garage med 3 store rum samt overdækning, som kan laves til et fedt bryggers samt hobbyrum/opbevaringsrum.

Beliggenhed hvor natur og byen kombineres
Som den nye ejer af Fittingvej 36, kommer du til et område som emmer af hygge, fred og idyl, med hestevogne som kommer forbi i ny og næ og vandrer som nyder de smukke naturruter. Faktisk kan området bedst beskrives, som naturmenneskets paradis med flere skove tæt på og Frederikshåb plantage kun 7 min. væk med de kendte og mystiske syvårssøer, hede og smukke landskaber. Her ligger også en hundeskov, hvis du vil ud at lufte de firbenede. Hærvejsruten går lige forbi huset, og her kan dit hærvejseventyr altså nemt starte. Hærvejen er flere hundrede kilometer vandre- og cykelrute, der løber på langs ned gennem Jylland. Undervejs bringer ruten dig tæt på alt, hvad hjertet begærer i den danske natur: hav, kyst, heder, skove og åbent land samt ikke mindst nogle af Danmarkshistoriens mest spændende steder.
I Fitting får du også et rigtig hyggeligt og godt lokalsamfund. Der holdes både nytårstaffel for beboere i Fitting og omegn i januar, sommerfest midt i byen og juletræskomsammen i forbindelse med advent, hvor der sættes juletræ op med lys i.
Alt dette får du, samtidig med, at matriklen er beliggende kun 4 minutters kørsel fra Vorbasse by, som huser omkring 1.300 indbyggere (2022). Skal børnene i skole, så er der skolebus som kører til og fra Fitting, hvor stoppestedet er et stenkast fra matriklen. I Vorbasse er der både skole, børnehave, svømmehal, kro, plejehjem, kirke og ikke mindst både indkøbsmuligheder, bageri, pizzeria og eget lægehus.
På modsatte side af Fitting ligger Bække, og kommer du hen på kun 8 minutter i bil. Vil du i stedet til Billund, tager det dig 14 minutter og skal du længere væk, kommer du på motorvejen indenfor et kvarter.


Fittingvej 36 er en skjult perle, der venter på at blive opdaget af en heldig køber.
Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning og kom ud og oplev huset og omgivelserne selv! Kontakt BoGodt mægleren i dag på tlf. 92 90 72 00 - vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at BoGodt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.