Grindsted Landevej 70, Eg, 7200 Grindsted

Velindrettet og renoveret villa i Eg beliggende ud til marker og med stor, nyetableret terrasseområde samt isoleret hobbyrum, kun 5 minutter fra Grindsted by

Søger du en bolig til udlejning, dit første hus eller måske en bolig hvor der er plads i økonomien til andet end betaling af husleje? Så har BoGodt huset til dig! Her får du både et velindrettet og renoveret hjem med mulighed for 3 værelser, et stort badeværelse fra 2006, tag og vinduer fra 2006/2007 samt køkken i åben forbindelse til stuen. Derudover er matriklen beliggende kun 5 minutter i bil fra Grindsted, hvor der er flere indkøbsmuligheder, butikker samt smuk natur, herunder blandt andet Grindsted Engsø.

Renoveringer
Når du ankommer til Grindsted Landevej 70, er renoveringen af huset fra 2006/2007 ikke til at overse. Huset har flot sort tegltag og i samme ombæring blev vinduerne også skiftet. Derudover er huset blevet omfuget, så den fremstår yderst velholdt og indbydende. Og det er ikke kun udvendigt huset er renoveret. Indenfor er både badeværelse, køkken og bryggers renoveret og fremstår pænt og indflytningsklart. Og som om det ikke var nok, så bliver der også i 2006 investeret i et nyt pillefyr, som dejlig praktisk har sit eget fyrrum og som kan fyldes op med piller til ca. 14 dage, før du behøves at tanke op igen. Nemt, ikke?

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen i husets store bryggers, hvor der er lyse praktiske klinker på gulvet med varme under og spots i loftet. Her er både vaskearrangement med håndvask, bordplads og vaskemaskine samt tørretumbler. Derudover er der god plads til både at hænge jakkerne, stille skoene og have et møbel eller to. Fra bryggerset kan du gå ind i husets badeværelse eller fortsætte til køkkenet og den resterende del af huset. Badeværelset er større end gennemsnittet med ca. 12 m2 og her er lyst badeværelsesinventar med granitbordplade samt hvide vægge og klinkegulv med gulvvarme. Derudover har badeværelset måske Eg's største brucheniche, håndklædetørre og selvfølgelig vindue til udluftning.Husets køkken er med inventar fra 2006, med samme praktiske klinker som i bryggerset. Køkkenet har lyse låger og en mørk bordplade, men god plads i både over- og underskabe. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, blot adskilt af en rundbue. I stuen er der fint plads til både spisebord og sofastue og hvis I ønsker et ekstra værelse i stueplan, kan I lave et her. I dag er der et soveværelse i stueplan med indgang fra stuen, som er rummeligt med plads til både dobbeltseng og skabe. Både stue og soveværelse har laminatgulv. Fra stuen er der en trappe op til førstesalen som er indrettet med to rum, herunder et soveværelse for enden med skabe og et ekstra åbent værelse når du kommer op ad trappen. Her er charmerende plankegulve og et fint lysindfald fra de tre vinduer.

Fyrrum, garage, hobbyrum og udhus
Udover boligarealet på 108 m2, er der et separat fyrrum på 16 m2, hvor pillefyret står. Pillefyret er fra 2006. Derudover er der 48 m2 garage og hobbyrum bygget i 2012, som ligger op til et godt opbevaringsrum eller et fedt hobbyrum. Her har sælger isoleret og trukket el, så du blot skal sætte dit eget præg på materialevalg og den sidste del af tilslutningen afhængig af, hvad rummet skal bruges til. Huset har derudover et udhus på 16 m2.

1.056 m2 stor grund
Huset ligger på en stor grund med udsigt over marker så langt som øjet rækker. Senest er der lagt kørefaste fliser (8 cm. tykkelse) fra hoveddøren og rundt om huset samt ved udhuset, så det er lige til at indrette med havemøbler og grillhygge. Og så er det faktisk bare at nyde sommeren og lave en god middag og nyde den med udsigten ud over markerne! Der er desuden udendørs belysning, til når mørket falder på.Fra matriklen er der kun ca. 5 minutters kørsel til Grindsted og ønsker du at cykle hertil, er der en cykelsti hele vejen. Offentlig transport er også muligt og her ligger busstoppestedet kun et stenkast fra huset. I Grindsted finder du flere indkøbsmuligheder, masser butikker og flere spisesteder samt skoler og institutioner.

Så er du på udkig efter en indflytningsklar villa med en lav månedlig omkostning, så lad os hjælpe dig med at BoGodt i Eg. Ring allerede i dag på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.