Dalbyvej 18, 7200 Grindsted

Indflytningsklar bolig på hele 192 m2

Indflytningsklar bolig på hele 192 m2 med tag fra '07, som har 3 store værelser plus 2 store disponible rum i en rigtig god kælder, 2 badeværelser og den fineste tilbygning fra 2007!
Ja, her på Dalbyvej 18 får i faktisk det hele: Et hus der er lige til at flytte ind i, masser af gode kvadratmeter og ikke mindst den skønneste træterrasse hvor du kan sidde og nyde den hyggelige have. Læs meget mere om huset nedenfor!

Velkommen indenfor til 192 m2 renoveret bolig
Huset er inddelt i to etager, med 136 m2 i stueplan og 56 m2 i kælderen. Dette charmerende hus, opført i 1946 og udvidet med en smuk tilbygning i 2007, byder dig velkommen til hele 192 kvadratmeter komfortabel og renoveret bolig. Her er stort set alt renoveret: taget er fra 2007, vinduerne mod nord er fra 2022 og resten er fra 2007. Huset er også efterisoleret og senest er de to rum i kælderen renoveret i 2022.
Fra det øjeblik du træder ind i huset entre rammer følelsen af hjemlighed dig. Her er nemlig varme i gulvet og et kig ud gennem den smukke hall med loft til kip og ovenlysvinduer. Gennemgående i boligen er nemlig det fantastiske lysindfald. Selvom man har lyst til at blive stående i den smukke hall, så bliver man draget videre ind til stuen. Stuen er en tilbygning fra 2007 og er indrettet som en vinkelstue med et sofahjørne og et stort spiseareal. Her er store smukke vinduespartier ud mod haven, som er et maleri i sig selv. Lige på den anden side af stuen, finder du køkkenet. Her er også en spiseplads og godt med skabsplads. Køkkenet ligger perfekt i huset, da du kan snakke med dine gæster mens du laver mad og de sidder i spisestuen, men til gengæld kan I også sidde i køkkenet, når det bare er den nærmeste familie der er samlet. Fra køkkenet er der adgang til et af de to rum som hidtil har været brugt til erhverv. Disse rum er placeret helt perfekt i huset hvis du også ønsker at bruge dem til erhverv, da man ikke behøves igennem huset for at komme derind. Du kan også benytte rummene som værelser og så har du 3 store værelser i stueplan. I stueplan er der også et pænt lyst badeværelse med gulvvarme. Fra den fine hall og stuen er der udgang til en hævet træterrasse, hvor sommeren kan nydes.
Kælderen er et helt kapitel for sig. Her kommer du ned til et bryggers og opbevaringsrum med varme i gulvet. Herfra er der adgang til to store, nyere renoveret disponible rum med gulvtæppe. I kælderen er der også et lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

840 m2 dejlig grund
Huset er placeret på en grund på 840 kvadratmeter, der inviterer til udendørs aktiviteter, havehygge og familiemiddage. Haven er omkranset af fine beplantninger rundt om matriklen og her kan alle tider på året nydes. Uanset hvor du kigger hen, så er der grønt og frodigt i sommermånederne. Grundet de store træer og buske, så er privatlivet i højsæde og kaffen kan nydes i ro og mag. Men bare rolig - haven er anlagt med tanke på, at den ikke kræver de helt grønne fingre og store weekendprojekter, så du kan roligt nyde kaffen uden at stresse over havearbejde. Foran huset er der en græsplæne som indbyder til boldspil og leg. Man kunne også lige forestille sig at bygge en terrasse herude, så man har solen og roen - skærmet fra vejen.
Udover den hyggelige have og terrasse, så er der også indgang til garagen på 26 kvadratmeter. Garagen er meget anvendelig, med god plads til både bil, værktøj og opbevaring. Her er frostfrit og varme, så du ikke skal stå og fryse.

Et område godt beliggende tæt på natur og by
Østbyen i Grindsted er en bydel som emmer af smuk natur med store grønne områder og den fineste Dalmose sø. Området er særlig fantastisk hvis I er en børnefamilie med stisystemer, legepladser og pasningsmuligheder. Der er også en frivillig beboerforening, som holder forskellige arrangementer, bl.a. Sankt hans, jule-banke mv. Har du børn eller planlægger at få det, så er der hele 7 dagplejere at vælge imellem i Østbyen og når de skal i børnehave og skole, ligger det alt sammen under 2,5 kilometer fra matriklen. Her går en tunnel under Ribersvej, så børnene ikke behøves at krydse den, når de skal til skole eller andet. Hvis ungerne skal have brændt energi af, kan de sendes hen og spille fodbold på det grønne område i kort afstand fra matriklen og senest har man bygget en 200 kvadratmeter stor multibane, med mulighed for at spille fodbold, basketball mv.
Hvis der skal handles ind, så ligger både Rema1000, Netto, Kvickly og Lidl kun 1,9 km. på gåben fra matriklen eller 9 minutter på cykel. Det er samme afstand hvis du skal ind og shoppe i byens butikker eller have et bid mad enten ude eller med hjem. Skal du ud for bygrænsen, så ligger huset godt i forhold til at komme til Billund med en afstand på kun 10 minutter i bil fra matriklen og Vejle kun 35 min. herfra i bil. Skal du i stedet med bussen, holder den kun et stenkast fra huset.

Lyder Dalbyvej 18 som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv et kald på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.