Daltoften 37, 7200 Grindsted

Velholdt og velindrettet villa med hele 4 værelser plus luksushobbyrum, værksted og garage, 2 toiletter samt tag og vinduer fra 2008. Til huset medfølger Grindsteds hyggeligste have med hyggekroge, shelter, udestue og et solrigt terrasseområde!

Ja det er svært at lave en kort overskrift på Daltoften 37, fordi der er så meget at fortælle. Udover den gode indretning og de velprioriteret renoveringer, så er huset også godt placeret i Østbyen i Grindsted. Læs meget mere om huset nedenfor!

Velholdt og renoveret bolig
Hvis du søger en bolig som er lige til at flytte ind i og hvor de store udgifter er taget, så er huset hér noget for dig. Taget, som oftest er den største udgift hvis der skal renoveres, er skiftet i år 2008 og i samme ombæring bliver alle vinduer og døre i huset skiftet - på nær dem ud mod udestuen, som er blevet beskyttet mod vind og vejr gennem årene. Køkkenet er fra 2012, af mærket Tvis. Inventarerne på både badeværelset og toilettet er ligeledes fra Tvis og er fra år 2020. Derudover er der også skiftet gulve i både stue, køkken, gang og på 2 af værelserne i sælgers ejertid.

Velkommen indenfor
På Daltoften 37 er der 134 velindrettet kvadratmeter og du kan gå ind i huset via. to indgange. Den praktiske indgang er bryggerset, hvor der er godt med plads til at hænge jakkerne og stille skoene. Det gør ingenting hvis ungernes sko er beskidte, fordi her er praktiske klinker på gulvet. Bryggerset har skabsplads med skydelåger for enden og et rummeligt bryggersarrangement, med vaskemaskine, tørretumbler, håndvask, godt med bordplads og overskabe.
Bryggerset leder os videre ind i køkkenet, som er et Tvis kvalitetskøkken fra 2012 og her er godt med plads med både over- og underskabe samt sokkelskuffer. Og man er ikke i tvivl om, at kvaliteten har været i højsæde da husets køkken skulle renoveres: Her er blandt andet spots, Siemens hårde hvidevarer og en linoleumsbordplade, som er et "levende" materiale, med egenskaberne, at bordpladen både er antibakterielt og selvhelende, hvis der kommer små ridser i overfladen. Så her behøves du ikke blive panisk, hvis børnene kommer til at sætte et aftryk i bordpladen når de hjælper med aftensmaden. Lige på den anden side af køkkenet er husets rummelige vinkelstue, så drømmer du om køkken/alrum, så er der mulighed for at lave et ret fedt et af slagsen. Vinkelstuen har, ligesom køkkenet, praktisk og flot laminat kvalitetsgulv i egetræslook med høj lydreduktion og stødabsorbering. I stuen er der plads til både et langt spisebord og en fin størrelse sofastue. Fra vinkelstuen er der udgang til udestuen på ca. 23 kvadratmeter (ej registreret i BBR). Her er træbrædder på gulvet og den smukkeste udsigt ud over haven, som muliggøres ved aflange vinduespartier hele vejen rundt om udestuen.
I husets anden ende er der den 'fine' entré til når gæsterne kommer, hvor der er rig mulighed for at hænge både jakker og stille sko. Fra entreen er der også adgang til husets ekstra toilet, som er enkelt, lyst og stilrent - og et vindue til udluftning. I værelsesafdelingen er der hele 4 værelser og et rummeligt badeværelse. Badeværelset er med både badekar og bruseniche, så uanset om det er et hurtigt skyl eller en hyggeseance med børnene så er det muligt her. Badeværelsesinventaret er fra Tvis fra år 2020 og både klinker og vægge er hvide og neutrale, som gør den grønne farve på 70'er badekarret unik og morderne igen. Der er også her vindue til udluftning.
Husets soveværelse har udsigt udover haven, ligesom to af de andre værelser har. Soveværelset har indbygget skabe med skydelåger og her er plads til både dobbeltseng, sengeborde og en tremmeseng hvis I har helt små børn i huset. De 3 børneværelser er lyse og rummelige, alle med store vinduespartier.

Privat og hyggelig have
Grunden på 750 kvadratmeter er velplaceret og betagende. Her oser af hygge med både shelter, terrasseområde og en lille urtehave. Uanset hvor du kigger hen, så er der grønt og frodigt i sommermånederne. Grundet de store træer og buske, så er privatlivet i højsæde og kaffen kan nydes i ro og mag. Men bare rolig - haven er anlagt med tanke på, at den ikke kræver de helt grønne fingre og store weekendprojekter, så du kan roligt nyde kaffen uden at stresse over havearbejde.
Udover den hyggelige have og terrasse, så er der også indgang til både hobbyrum, værksted og garage på i alt 47 kvadratmeter. Garagen og værkstedet er to meget anvendelige rum, med god plads til både bil, værktøj og opbevaring. I hobbyrummet på ca. 16 kvadratmeter er der også oseaner af muligheder, da rummet er opvarmet og med højt til loftet og synlige bjælker. Har du brug for et rum til en hobby, gæster eller noget helt tredje, så er dette ekstra rum helt perfekt.

Naturskøn beliggenhed
Østbyen i Grindsted er en bydel som emmer af smuk natur med store grønne områder og den fineste Dalmose sø. Området er særlig fantastisk hvis I er en børnefamilie med stisystemer, legepladser og pasningsmuligheder. Der er også en frivillig beboerforening, som holder forskellige arrangementer, bl.a. Sankt hans, jule-banke mv. Har du børn eller planlægger at få det, så er der hele 7 dagplejere at vælge imellem i Østbyen og når de skal i børnehave og skole, ligger det alt sammen under 2,5 kilometer fra matriklen. Her går en tunnel under Ribersvej, så børnene ikke behøves at krydse den, når de skal til skole eller andet. Hvis ungerne skal have brændt energi af, kan de sendes hen og spille fodbold på det grønne område et stenkast fra matriklen og inden længe går man i gang med at bygge en 200 kvadratmeter stor multibane, med mulighed for at spille fodbold, basketball mv.
Hvis der skal handles ind, så ligger både Rema1000, Netto, Kvickly og Lidl kun 2,4 km. på gåben fra matriklen eller 10 minutter på cykel. Det er samme afstand hvis du skal ind og shoppe i byens butikker eller have et bid mad enten ude eller med hjem. Skal du ud for bygrænsen, så ligger Billund kun 12 minutter i bil fra matriklen og Vejle kun 40 min. herfra i bil. Skal du i stedet med bussen, holder den 300 m. fra huset.

Lyder Daltoften 37 som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv et kald på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.