Anemonevej 17, 7200 Grindsted

Velindrettet 60´er bolig med hele 209 m2 fordelt over stueplan, kælder og udestue. Et hjem med oceaner af muligheder, beliggende på den fineste velbeplantede grund, kun et stenkast fra eng & å!

Ja, her får du ikke kun et hjem med mange anvendelige kvadratmeter - du får også et hjem, som er beliggende på en grund, der oser af hygge og i et område i Grindsted, som har både å, sø og grønne områder få minutters gang fra matriklen. Samtidig har du byen med indkøb og butikker under 1 km. væk og Vestre skole kun 800 m. fra huset.

Renoveringer
Huset på Anemonevej 17 fremstår originalt, men der er alligevel foretaget gode renoveringer gennem årene. Husets tag er et decratag fra ca. år 2000, som er lagt ovenpå det originale tag, hvor det originale tag benyttes som undertag. Vinduerne i dele af huset er skiftet til plastikvinduer i ca. år 2008. Husets udestue er opført i år 2003 og i årene efter bliver husets badeværelse renoveret. Taget på udestuen er som det seneste skiftet i år 2019.

Velkommen indenfor: 140 m2 bolig og 21 m2 udestue
Huset er indrettet med to entreer, hvor den ene leder til toilet og videre ind i stuen og den anden, som er i forbindelse med kældernedgangen og med indgang til køkkenet og værelsesafdelingen. I husets ene ende har du to store stuer, et toilet, den ene entre samt køkken. De to rummelige stuer ligger lige op til hinanden, og er fyldt med naturligt lys som kommer igennem de store vinduespartier, hvilket skaber en dejlig atmosfære i rummene. Den ene stue ligger lige op til køkkenet og giver mulighed for at etablere et stort og indbydende køkken/alrum med plads til hele familien. Denne stue har direkte udgang til en hyggelig, indbygget udestue, hvor du kan nyde udelivet året rundt og følge med i de forskellige årstider. Husets køkken er af ældre dato, men ligger perfekt placeret i huset: tæt på indgangen og op til stuen. Huset har tæpper på gulvet i dag, men der ligger beton under, så det er nemt at lægge et smukt trægulv eller andet efter din smag.
I husets anden afdeling finder du værelsesafdelingen samt badeværelse og et ekstra toilet. Her får du tre gode værelser, hvert af dem udstyret med indbyggede skabe, der giver optimal opbevaringsplads. Det lyse og pæne badeværelse er fra årene efter år 2003 og har gulvvarme, udsugning som starter ved høj luftfugtighed samt vindue til udluftning. Udover hovedbadeværelset findes der to separate toiletter, hvilket er praktisk til en større familie eller gæster.

Kælder på 48 m2
Kælderen er en ekstra bonus i boligen. En ret stor bonus, fordi den er både højloftet og tør, hvilket gør den yderst anvendelig. Der er tre rum, hvoraf to af dem er store, så du har rig mulighed for at skabe ekstra rum til f.eks. hobbyaktiviteter eller opbevaring. Vaskestationen er i det ene rum, med både vaskemaskine og tørretumbler, som gør det let at klare hverdagens praktiske opgaver.

853 m2 grund
Grunden, som huset er placeret på, er intet mindre end fantastisk. Den er anlagt med en smuk urtehave, drivhus og store beplantninger, der skaber privatliv og en skøn atmosfære i haven. En imponerende rododendron busk og et troldhasseltræ pryder haven sammen med frugttræer som æble, pære og blomme, der vil forkæle dig med friske frugter, når sæsonen er inde.
Som prikken over i'et kommer huset med to garager, hvoraf den ene er en 29 m2 garage med el-port.

Området
Anemonevej 17 har en yderst attraktiv beliggenhed i Grindsted. Du kan både få lov til at være naturmenneske og bymenneske, fordi her får du det hele indenfor gåafstand. Hvis det ikke havde været for de store beplantninger i haven, kunne du kigge hen på stien, som leder dig direkte til Grindsted Å og Engsøen, som er fortryllende med sine smukke ruter omkring vand og i grønne omgivelser.
Under 1 km. fra matriklen finder du indkøb, herunder både Lidl, Netto, Rema1000 og Kvickly. Der er også butikker og spisesteder og ikke mindst et godt byliv med forskellige arrangementer.
Har du skolebørn, er der kun 800 m. til Vestre skole og har du yngre børn, ligger institutionen Børnenes Univers også kun 800 m. væk. Arbejder du i nabobyen Billund, ligger den kun 14 km. fra matriklen.

Lyder huset som noget for dig, så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv os et kald allerede i dag på tlf. 92 90 72 00 og lad os vise dig Anemonevej 17 og det smukke område, huset er beliggende i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.