Ribersvej 112, 7200 Grindsted

Velindrettet villa beliggende med udsigt ud over grønt areal!

Velindrettet villa med hele 4 værelser, stor garage og værksted, 2 toiletter samt den vildeste beliggenhed lige ud til et grønt område. Til huset medfølger den skønneste have med en dejlig sydvendt terrasse!
Beliggenheden er helt særlig på Ribersvej 112 af flere årsager. Først og fremmest er der kun en nabo til den ene side. Ellers er der faktisk grønne arealer både foran og bagved huset og til den ene side er der et stisystem, som adskiller de to vænger fra hinanden. Derudover har huset en udsigt ud over et grønt areal og i forlængelse af dette, en nyrenoveret legeplads. Udover beliggenheden, så har huset også alt det den skal have til en familie: 4 værelser, 2 toiletter samt et køkken/alrum med udgang til haven. Læs meget mere om huset herunder.

Velkommen indenfor
På Ribersvej 112 får du hele 153 m2 velindrettet bolig. Du bydes velkommen i husets bryggers med malet fliser på gulvet, masser skabsplads og med god plads til både vaskemaskine, tørretumbler og bordplade. Der har tidligere været vask, som nemt kan genetableres. Fra bryggerset er der adgang til køkken/alrummet, som er lyst og indbydende, med lys strømmende ind fra begge ender af rummet. Køkkenet er stilrent med lyse fronter, som står i flot kontrast til det mørke, praktiske gulv. Fra køkken/alrummet er der vinduespartier ud mod haven og den smukke udsigt til de grønne arealer, som er helt betagende i sig selv. Fra alrummet er der adgang til den dejlige solrige sydvendte terrasse og have. Køkken/alrummet er husets centrum og herfra kan du vælge af gå til værelsesafdelingen eller videre ind i stuen og forældreafdelingen. Stuen er større end gennemsnittet, men hyggen er intakt med den hyggeligste brændeovn fra ca. 2018 og gulvtæppe på gulvet. Forældre- eller gæsteafdelingen har et soveværelse, egen entré samt toilet. Toilettet er fra 2022 med gulvvarme og er, ligesom resten af huset, holdt i et tidløst design. I værelsesafdelingen er der 3 gode værelser og et badeværelse. Det ene værelse har indbygget skabe og udsigt ud til haven - ligesom værelset ved siden af. Badeværelset er renoveret i ca. år 2017 og her er både gulvvarme, væghængt toilet og en god størrelse bruseniche.

Stor grund på 1.098 m2 med udsigt
Grunden på hele 1.098 kvadratmeter er ret unik og betagende. Haven oser af hygge med både frugttræer (æble og pære), et hyggeligt delvist overdækket terrasseområde og en urtehave. Uanset hvor du kigger hen, så er der grønt - faktisk så langt øjet rækker, fordi vi har udsigten ud til det grønne område med græs, træer og legeplads.
Selvom det er nærliggende at starte med at fortælle om haven og den unikke udsigt, så må vi ikke glemme forhaven. Her har sælger lagt fliser i 2020 og anlagt fine bede med roser. I forlængelse af forhaven er der et stort grønt område, som er vejens. Det betyder, at du ingen naboer har lige op ad huset. Til gengæld kan du slå et telt op og holde en stor fest lige ved siden af dit hus - teltet er der sørget for, fordi det har vejen købt ind i fællesskab.
Udover den hyggelige have og terrasse, så er der også 26 m2 garage og værksted med el-port fra 2020. Her kan du både holde bilen og have opbevaring eller værksted i den bagerste del. Men du kan også bruge kvadratmeterne til at have et stort værksted eller hobbyrum. Og apropos at holde bilen - så er det ikke holdepladser I kommer til at mangle her på matriklen. Her er mulighed for at holde flere biler både på de nyere anlagt fliser eller på vejen foran huset, da Ribersvej 112 er beliggende i bunden af vænget.

Naturskøn beliggenhed
Østbyen i Grindsted er en bydel som emmer af smuk natur med store grønne områder, den fineste Dalmose sø og de mange stisystemer som forbinder hele bydelen. Området er særlig fantastisk hvis I er en børnefamilie med legepladser og pasningsmuligheder. Der er også en frivillig beboerforening, som holder forskellige arrangementer, bl.a. Sankt hans, jule-banko mv. Har du børn eller planlægger at få det, så er der massere af dagplejere at vælge imellem i Østbyen og når de skal i børnehave og skole, ligger det alt sammen under 3 kilometer fra matriklen. Her går en tunnel under Ribersvej, så børnene ikke behøves at krydse den, når de skal til skole eller ned i bymidten. Hvis ungerne skal have brændt energi af, kan de sendes hen på legepladsen, lige på den anden side af hegnet og senest er der bygget en 200 kvadratmeter stor multibane, hvor der kan spilles fodbold, basketball mv.
Hvis der skal handles ind, så ligger både Rema1000, Netto, Kvickly og Lidl kun 2,4 km. på gåben fra matriklen eller 10 minutter på cykel. Det er samme afstand hvis du skal ind og shoppe i byens butikker eller have en bid mad enten ude eller med hjem. Skal du ud for bygrænsen, så ligger Billund kun ca. 12 minutter i bil fra matriklen og Vejle kun 40 min. herfra i bil. Skal du i stedet med bussen, holder den flere steder tæt på huset og på få minutters gang er du ved stoppestedet.

Lyder Ribersvej 112 som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv et kald på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.