Jyllandsgade 47, 7200 Grindsted

Charmerende, velindrettet murermestervilla med et samlet areal på hele 216 m2!

Du kan få hurtig overtagelse og bo gratis i år 2023. Du skal blot betale forbrug og forsikring! Og det er blot én ud af mange fordele ved at købe Jyllandsgade 47. Læs mere om huset nedenfor!

Charmerende, velindrettet murermestervilla med et samlet areal på hele 216 m2, en god højloftet, tør og anvendelig kælder, 3 toiletter fordelt på hver etage samt den dejligste have!
Søger I en bolig hvor det er lige til at flytte ind i? Så ta' et kig på Jyllandsgade 47! Her får I ikke kun en ideel planløsning og mange gode kvadratmeter - I får også en charmerende murermestervilla beliggende et stenkast fra Grindsted midtby og grønne områder. Udover den dejlige beliggenhed og charmen ved en murermestervilla, får I også en flot renoveret og velholdt bolig, som man tydelig kan se i tilstandsrapporten hvor der ingen røde bemærkninger er.

Renoveret og velholdt
I vil opleve at komme til et hus som er særdeles velholdt og passet på. Huset er igennem årene renoveret, herunder blandt andet køkken og bad fra 2001. Alle tagsten har været nede og blive renset og på den ene nordvendte tagside er der oplagt nye tagsten i 2001. I stueetagen er vinduerne fra 2007 og i kælderen og på 1. salen er vinduerne fra 2001. Man kan nemt blive snydt, fordi de er passet og plejet så godt, at de kunne se endnu nyere ud! Hele gavlen mod vest er muret om i ca. 2008 og haven er anlagt i 2001. Haven er et helt kapitel for sig - læs mere nedenfor hvor haven har sit eget afsnit.

Stue og 1. sal - 136 m2
Du bydes velkommen i et vindfang, med det mest charmerende glas, spots i loftet og med mulighed for at hænge sko og jakker inden du træder indenfor. Herfra bliver du ledt ind i husets entre/hall, hvor charmen fortsætter og det kan føles helt herskabeligt med ekstra højt til loftet. Her er træudskåret beklædning omkring trappen, som er bevaret fra huset blev bygget i 1951. Fra entreen kan du gå på 1. salen, i kælderen eller fortsætte til husets leverum: Den lyse spise- og sofastue samt køkkenet. Husets køkken er fra 2001 og det er særdeles velholdt og med god skabsplads. Ved siden af køkkenet er husets ene badeværelse, som er retro i stilen - ja, det er faktisk næsten moderne igen! Nuværende ejer har ikke brugt brusenichen, hvorfor den er lukket af, men dette kan nemt reetableres hvis I ønsker et ekstra bad i huset. På den anden side af toilettet ligger spisestuen som ligger i åben forbindelse til stuen. Når du træder ind i den rummelige stue, vil du straks lægge mærke til det naturlige lys, der strømmer ind gennem de store vinduer og giver rummet en dejlig fornemmelse af åbenhed. Her er den smukkeste udsigt til haven, som man godt kan stå og falde lidt i staver over. Fra stuen ledes du ned på terrassen ad en smuk trætrappe og så er det bare at nyde udsigten ud over den veltrimmede have. I stuen ligger der det originale parketgulv og i spisestuen ligger der praktisk linoleumsgulv. I begge rum er der det oprindelige pudsede loft, som skaber et lyst og moderne udtryk.
På 1. salen er der tre store værelser og et badeværelse. På de 2 af værelserne og reposen/fordelingsgangen ligger der det originale parketgulv og det sidste værelse har lamelparket fra 2002. På 2 af værelserne er der en delehems, som må være drømmen for et hvert barn! Alle 3 værelser har de mest charmerende synlige bjælker. Badeværelset er stort, med bord- og skabsplads ud over det sædvanlige. Her er der bruseniche, varme i gulvet og håndklædetørre. På den ene side er der håndvask og på den anden side kan der være puslestation hvis I har små børn. Begge steder ligger der hårdttræsbordplade. På gulvet er der lyse klinker og selvfølgelig vindue til udluftning.

God, tør og højloftet kælder - 80 m2
Kælderen på Jyllandsgade 47 er et helt kapitel for sig. Her er højt til loftet (ca. 220 cm.) og den er tør uden nogen form for lugt af kælder. Og det giver rigtig god mening, fordi der er gjort noget ud af denne kælder, hvilket gør, at den fremstår beboelig. Der er gulvvarme i både toilettet, gangen og bryggerset, hvor der er lagt lyse klinker i samme ombæring med etableringen af gulvvarmen. Bryggerset er lyst og pænt, med god plads til både at have vaskestation og hænge tøj op. I forlængelse af bryggerset er værkstedet, som kan blive det fedeste hobbyrum eller et ekstra værelse for håndværkeren. Udover bryggers og værksted er der et viktualierrum (og forsyningsrum), et stort disponibelt rum, et toilet og entreen med skabe med skydelåger. Det disponible rum er stort og med skabsplads. Der er eget indgang til kælderen fra haven.

878 m2 grund og 22 m2 carport
Huset er beliggende på en 878 m2 stor grund og her er der virkelig tænkt over hvordan den vestvendte haven skulle anlægges. Her er privatlivet i den grad i højsæde med de store træer og buske som omkranser matriklen. Her er både et troldhasseltræ, en stor rododendronbusk, roser, æbletræ, hasseltræ og meget mere! I bunden er haven er der lavet en lille adskillelse med en bøgehæk og går du rundt om den er den sidste del af haven anlagt med grantræer og legehuse. Et hvert barns drøm og her kan med garanti gå mange timer med at klatre i træer og lege gemmeleg i alle krogene.
På grunden er der en dejlig terrasse med udsigt ud over haven, hvor der er god plads til havemøbler og som ligger op til at masse gode sommerdage. Også forhaven er nydelig anlagt med fliser, som ligger op til, at du kan køre bilen i carporten.

Central beliggenhed
På Jyllandsgade 47 får I en af de mest centrale beliggenheder i Grindsted. Flere indkøbsmuligheder finder du kun 600 m. væk, herunder bl.a. Netto, Lidl, Kvickly og Rema1000. Shopping i Grindsted by er cirka samme afstand, hvor der ligger butikker, spisesteder mv. Har du børn, ligger Vestre skole kun 700 fra matriklen og institutioner finder I indenfor gåafstand, bl.a. børnenes univers kun et kvarters gågang væk. Vil I gå en lang tur i grønne omgivelser, ligger Tronsøen et stenkast derfra og 2 km. fra huset finder I Engsøen, som ligger op til smukke gåture. Arbejder du i nabobyen Billund, ligger den kun 14 km. fra matriklen.

Skal vi også hjælpe dig med at BoGodt? Så ring allerede i dag på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.