Meldhedevej 5, 7200 Grindsted

Indflytningsklart rækkehus på 100 m2

Drømmer du om et renoveret og indflytningsklart rækkehus med en optimal planløsning i Grindsted? Så har vi boligen til dig: Meldhedevej 5 i vestbyen i Grindsted! Boligen gennemgik en omfattende renovering i 18/19, hvor badeværelse og køkken blev moderniseret. Senest er der investeret i en helt ny varmepumpe fra 2023. Læs mere om huset nedenfor!

Velkommen indenfor:
Du kan straks mærke, at der er kræset for detaljerne på Meldhedevej 5, når du træder ind i det flot renoverede rækkehus på 100 m2. Du bliver budt velkommen i en entré, der ikke kun er praktisk, men også stilfuld. Klinkegulvet med gulvvarme, gode muligheder for plads til vaskemaskine og tørretumbler samt store skydedøre til en smart og diskret opbevaringsløsning.
Videre fra entréen kommer du til køkken-alrummet, som er hjertet i hjemmet. Den røde tråd med klinkegulv med gulvvarme fortsætter her. Mangel på køkkenplads vil ikke være et problem, da der er nok bord- og skabsplads til at udfolde gastronomiske evner. Der er også en stor køkken-ø, hvor madlavning og samvær kan kombineres. Køkkenet er åbent til stuen, der emmer af hygge. Her er plads til et stort spisebord og sofaarrangement, hvilket garanterer hyggelige stunder. Naturligt lysindfald fra det store vinduesparti giver en skøn udsigt til terrassen og haven. Der er også direkte adgang til terrassen og haven fra stuen.
Boligen indeholder to gode værelser. Det store soveværelse har en walk-in closet, og det andet værelse har indbyggede skabe. Hvis det ikke skal bruges som værelse, kan det fungere som gæsteværelse, hjemmekontor eller noget helt tredje. Det sidste, der mangler i huset, er badeværelset fra 2018/19, der har alle moderne faciliteter. Den røde tråd fortsætter med klinkegulv og gulvvarme, lyse elementer, moderne armaturer, elegant belysning og praktiske opbevaringsmuligheder, der holder badeværelset organiseret og ryddeligt, samt en rummelig bruseniche!

571 m2 ugenert og privat grund:
Rækkehuset er placeret på en grund på 571 kvadratmeter, hvor der er anlagt en hyggelig vestvendt terrasse. Det er det perfekte sted til afslappede middage, grillfester eller bare at nyde sin flotte private have. Her er også mulighed for haveprojekter, hvis du har grønne fingre. Haven er nem at vedligeholde, så selv hvis du ikke har grønne fingre, er den enkelt at holde. Udover den hyggelige terrasse og den private have er der en praktisk carport og tilhørende redskabsrum, hvor der er plads til parkering og opbevaring af redskaber.

Skøn beliggenhed:
På Meldhedevej 5 får du en beliggenhed, som er perfekt til både det unge par og det ældre par. Vestre skole ligger kun 1,5 km væk, og der er stistemmer hele vejen dertil. Når der skal handles ind, finder du flere indkøbsmuligheder tæt på, herunder Netto, Lidl, Kvickly og Rema1000. Shopping i Grindsted by ligger heller ikke langt fra Meldhedevej, hvor der er butikker, spisesteder mv. Arbejder du i nabobyen Billund, ligger den kun 15 km fra matriklen.

Lyder Meldhedevej 5 som noget for dig? Så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv et kald på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.