Lærkevang 7, Grindsted By, 7200 Grindsted

Velindrettet 1-plans villa centralt placeret i Grindsted midtby, med nyt tag fra 2016 og en stor garage på 40 m2!
Ja, her får du ikke kun et hjem med gode anvendelige kvadratmeter - du får også et hjem som er beliggende kun et stenkast fra indkøb, butikker og skole! Læs meget mere om huset nedenfor.

Renoveringer
På lærkevang 7 har du mulighed for at sætte dit eget præg på huset indvendigt. Men bare rolig - tidligere ejere har allerede taget mange af de store poster. Huset har senest fået nyt betontag og tagrender i 2016 og store dele af vinduerne og hoveddøren er også skiftet. Badeværelset fik også den helt store tur da sælger overtog huset, hvor toilet og bad blev lagt sammen, så du i dag har godt med plads til både brus og spabad!

Velkommen indenfor: 139 m2 bolig og 40 m2 garage
Huset er indrettet med to indgange, hvor den ene er et praktisk og rummeligt bryggers og den anden var i 70érne tiltænkt som den pæne indgang. Husets bryggers har vaskefaciliteter og håndvask samt bordplads. Fra bryggerset er der adgang til køkkenet, som har masser skabs- og bordplads. Her er der også en fin spiseplads hvor familien kan sidde og nyde morgenmaden. Drømmer du om et køkken/alrum, så er huset rigtig fint indrettet: Stuen ligger nemlig lige på den anden side af køkkenet, så her kan du åbne op og få et dejlig stort leverum. Mange af kvadratmeterne er placeret i stuen, så der er rig mulighed for at lave både en stor spisestue og en sofastue. Fra stuerne er der adgang til en fin overdækket terrasse, med kig ud på den fine, overkommelige have. I den anden ende af huset har vi den klassiske 70ér fordelingsgang, hvor der er adgang til 3 værelser og et stort badeværelse. På badeværelset er der de fineste klinker og godt med opbevaringsplads. Der er både bruseniche og spabad og på trods af det, fortsat meget gulvplads. Soveværelset er med indbygget skabe og med udkig ud til haven, ligesom værelset ved siden af. Det sidste værelse har også indbygget skabe og er helt perfekt til både børneværelse og kontor.
Til huset medfølger en stor garage og værksted på 40 m2. Her er el-port og plads til både at holde bilen i tørvejr, men også hvis du har en hobby du vil udleve. I forlængelse af garagen er der et værksted, hvis der er en handyman gemt i dig - eller hvis du har grønne fingre. Du kan også bruge det som et fint redskabsskur.

697 m2 solrig grund
Grunden, som huset er placeret på, er den perfekte kombination af overskuelig og hyggelig. Den er anlagt med beplantninger, der både skaber privatliv og en skøn atmosfære i haven. Derudover er der blot græs, som gør den nem at holde. I haven er der god plads til at skabe hygge for både voksne, men der er også god plads til at lave gode legeområder til de små. Der er en dejlig solrig terrasse, en regulær græsplæne og lidt beplantninger. Forhaven pryder med større træer og buske, som skaber en hyggelig stemning når man ankommer til huset.

Området
Lærkevang 7 er beliggende på en yderst attraktiv beliggenhed i Grindsted. Du kan både få lov til at være naturmenneske og bymenneske, fordi her får du det hele indenfor gåafstand. Kun få hundrede meter fra matriklen ligger Tronsøen med den fineste sø og flotteste natur. Kun 600 m. fra matriklen finder du indkøb, herunder både Lidl, Netto, Rema1000 og Kvickly. Der er også butikker og spisesteder og ikke mindst et godt byliv med forskellige arrangementer.
Har du skolebørn, er der kun 800 m. til Vestre skole og har du yngre børn ligger institutionen Børnenes Univers kun godt 1 km. herfra. Arbejder du i nabobyen Billund, ligger den kun 14 km. fra matriklen.

Lyder huset som noget for dig, så lad os hjælpe dig med at BoGodt. Giv os et kald allerede i dag på tlf. 92 90 72 00 og lad os vise dig Lærkevang 7 og det centrale område huset er beliggende i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.