Knækvej 15, Krogager, 7200 Grindsted

Idyllisk hestejendom med 3,55 HA jord

Idyllisk hestejendom med 3,55 HA jord, et gennemrenoveret stuehus, flot staldbygning med 6 hestebokse, beliggende kun 7 min. fra Grindsted by.

Ja, her på Knækvej 15 får du den perfekte kombination af naturen og roen, og byen tæt på. Her kan drømmen om livet på landet blive
til virkelighed. Læs meget mere om både området, grunden og bygningerne nedenfor!

Velkommen indenfor: 140 m2 gennemrenoveret og moderne bolig
Selvom vi er ude på landet, får du i den grad moderne komfort. Indenfor de seneste to år, har sælger gennemrenoveret hele huset som oprindeligt er fra 1981 og derfor bydes du velkommen ind i et hus med gulvvarme overalt, en varmepumpe (luft til vand) fra 2021 og en åben planløsning. Du bydes velkommen i husets bryggers, hvor der ligger lyse store klinker på gulvet, som er gennemgående i husets
leverum, ligesom troldtekt lofterne. I bryggerset er der skabe og håndvask samt store gulv-til-loft skydelåger, hvor vaskemaskine og tørretumbler samt installationer er gemt stilrent væk. Fra bryggerset er der adgang til huset køkken/alrum, som er topmoderne og charmerende med grønlige låger og en flot sort bordplade. Her er en køkkenø så I kan have en samtale med gæsterne, som sidder ved langbordet lige overfor øen. Fra spisestuen er der udkig ud til hestene og markerne, som er helt dragende. I forlængelse af spiseområdet er der en sofastue med plads til en stor sofa til hele familien. I dette leverum strømmer lyset ind fra alle sider og uanset hvor I kigger hen, er her grønt og smukt.

I husets anden ende er der en værelsesafdeling med 3 store værelser og et badeværelse. Alle værelserne er med flot, lyst klikgulv og troldtekt lofter. Forældresoveværelset har tidligere været to værelser, så hvis I har brug for det 4. værelse kan det sagtens genetableres. I dag er soveværelset stort, med indbygget skabe gemt væk af skydelåger. Fra soveværelset er der udkig til markerne og hestene. Sikke en fantastisk måde at vågne op på, ik? De to andre værelser er store værelser med god plads til både seng, skabe og skrivebord. Husets badeværelse er med sorte klinker på gulvet og hvidt inventar, som gør at det fremstår moderne og stilrent. Her er bruseniche, godt med plads til opbevaring og vindue til udluftning.

3,55 HA idyllisk jord
Grunden byder både på fantastiske terrasseområder, marker og skov. Her er højt til loftet og det emmer af ro og idyl. Fra stuehuset er der udgang til en stor fliseterrasse hvor sommeren kan nydes. I forlængelse af terrassen er der have nyere anlagt med græs, som grænser op til hestefoldene. Rundt om grunden er anlagt en sandbane, hvor du kan ride eller køre en tur hvis du har heste. I dag er der 3 store hestefolde.

Udbygninger: to store bygninger med stald og opbevaring
Med hele 273 m2 plus 157 høloft er staldbygningen et paradis for hesteentusiaster eller hvis du drømmer om andet dyrehold. Her finder du 6 store hestebokse samt et saddelrum samt en ekstra boks til løsdrift. Staldbygningen er det ideelle sted at opfylde dine interesser hvis du er hesteinteresseret. For dem, der søger ekstra plads til opbevaring eller kreative projekter, er der en ekstra bygning på ejendommen, som kan tilpasses efter behov. Uanset om det er til opbevaring, erhverv, værksted, eller noget helt fjerde er der masser af potentiale til at gøre dette rum til dit eget personlige fristed.

Derudover får du et 123 m2 maskinhus med, som er indrettet som værksted og til opbevaring af maskiner og andet udstyr.

En beliggenhed i top kun 7 min. fra Grindsted by
Ejendommen er idyllisk placeret omgivet af den smukkeste natur, med samtidig med kort afstand til både Grindsted by. Grindsted er beliggende kun 7 minutter fra matriklen, hvor du finder både børnehave, skole, indløbsmuligheder og butikker. Til Billund er der også en kort køretur på godt et kvarter og en halv time til Varde. Desuden er der blot en køretur til lufthavnen i Billund på 20 minutter, og cirka samme afstand er der til motorvejen, som gør det let at komme omkring i bil uanset hvor du skal hen.

Denne landejendom er en unik mulighed for at kombinere natur, dyrehold, moderne komfort og byen tæt på. Kontakt os i dag på tlf. 92 90 72 00 og opleve denne unikke ejendom selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.