Østerbo 5, 7250 Hejnsvig

156 m2 villa med nyere tag og vinduer fra 2012

Søger du et hjem, hvor du kan sætte dit eget præg, men hvor du ikke ønsker at gå i gang med den helt store og omkostningstunge renovering? Så har vi boligen til dig! På Østerbo får du nyere tag og vinduer (træ/alu) fra 2012, en gennemrenoveret førstesal fra omkring samme tid og et badeværelse fra ca. '02, som den dag i dag fortsat er nydeligt med et tidsløst design og med god plads. Og så er renoveringen foretaget med tanke på det vedligeholdelsesfrie, hvorfor gavl og udhæng er zinkbeklædt og udestuen er beklædt med hardieplank. Tilbage er der kun at sætte sit eget præg på den sjove del - det indvendige, hvor du kan vælge præcis de materialer du ønsker!

Velkommen indenfor - 156 m2 bolig og 20 m2 udestue
Du bydes velkommen i husets nymalet entre med listeloft fra 2021 og praktisk linoleumsgulv. Her er der fint plads til at hænge jakkerne og stille skoene, inden du fortsætter videre ind i huset. I entreen er der også udgang til bagsiden af huset hvor du finder garage og udhus. Der er også adgang til både badeværelset og installationsrummet. Indgangen fra bagsiden er særdeles praktisk, når du kommer ude fra garagen efter et bil- eller håndværkerprojekt og du kan også lave en ekstra terrasse, hvor den sidste aftensol kan nydes.
Husets badeværelse er fra år 2002 og det er lyst og indbydende med bruseniche, varme i gulvet, listeloft fra 2021 og fint med opbevaringsplads. I forlængelse af entreen ligger der også et bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler samt skabe til opbevaring.

Går vi videre ind i huset, kommer køkken/alrummet, som er ældre, men funktionelt. Hvis du vil sætte dit eget præg her, kan køkkenet både shines op med lidt maling eller skiftes til lige det køkken du drømmer om. Stuen ligger lige inden på den anden side af køkkenet, så er en af drømmende et stort åbent rum med både køkken og stue, så er det bare at give sig i kast. I køkkenet er der i dag laminat på gulvet. Stuen er med gulvtæppe og her er god plads til en stor sofaflyder. I stueplan er der også et soveværelse med gulvtæppe og skabe samt den skønneste udsigt ud over haven. Det har du i øvrigt også fra køkken/alrummet. Udestuen ligger i forlængelse af stuen og her ligger behageligt gulvtæppe og der er isat de mest charmerende genbrugsvinduer. Med dette rum kan sommeren forlænges til langt ind i efteråret og samtidig får du ekstra plads til hyggelige og afslappende stunder.

1. salen er totalrenoveret i 2011/2012 og er indrettet med 2 store luksusbørneværelser med gulvtæpper og et toilet, fordelt over 50 m2. Denne afdeling er helt perfekt til børne- eller teenageafdeling og på værelserne er der plads til både seng, skrivebord og endda en lille sofa hvis det skulle være! På 1. salen er der listelofter og veluxvinduer, som skaber nogle dejlige lyse rum.


Garage, udhus og værksted/skur
Udover et stort boligareal er der også mange gode kvadratmeter udenfor. Du får en garage på 36 m2 med højt til loftet og en smøregrav, hvis du er mekaniker eller godt kan lide at rode med biler. Der er el-port, troldtekt på loftet og isoleret, så rummet er frostfrit. Derudover er der et skur i forlængelse af garagen på 12 m2. Rummene her er helt perfekte uanset om du vil holde bilen varm og tør eller skal bruge det til værksted eller hobbyrum.

Og som om garage/udhus ikke var nok, så er der på den anden side af huset også et ekstra skur på ca. 14 m2, som i dag bruges til opbevaring af haveredskaber og diverse.


996 m2 stor solrig grund
Den her grund vil man gerne eje - særligt i sommermånederne. Her er en fliseterrasse i forlængelse af udestuen, med plads til både pavillon, grill og liggestole. Terrasse fortsætter forbi udestuen hen til det hyggelige skur. Og her kan vi garantere sol, fordi haven og terrassen er nemlig sydvendt!

Haven er anlagt med græs og i bunden er der et lille hyggeligt bålsted. I bunden af haven er der også det smukkeste store træ, en blodbøg, som bestemt ikke forringer udsigten når du sidder og nyder haven.

Haven er indregnet med sort træstakit og hæk, og med god plads til både lejestativ, trampolin og en pool i sommermånederne hvis I skal køles ned.

Derudover bliver matriklen ikke mindre pæn at se på når lyset falder på - der er nemlig udendørs belysning, som skaber den hyggeligste stemning om aftenen.


God beliggenhed og lokalt fællesskab
Østerbo er en vej med 10 huse, hvor fællesskabet og sammenholdet er godt. Her er både ældre, yngre og børn, som alle samles til blandt andet en hyggelig gadefest en gang om året.

Hvis der skal flytte børn med ind på Østerbo 5, ligger både Hejnsvig børnehave og Hejnsvig skole blot 9 minutters gågang fra matriklen. Hejnsvig skole har op til 9. klasse og der er skolepatrulje, så børnene kommer trygt over vejen. Lige bag matriklen ligger der en legeplads, som du nemt kommer til via. stien som går fra Østerbo og direkte til legepladsen - og i øvrigt smuk natur og åbne marker. Når der skal handles ind, er der Dagli'Brugsen i byen kun 450 m. fra matriklen og der er flere indkøbsmuligheder i både Grindsted og Billund, alt sammen indenfor 10 minutter i bil. Desuden er der blot en køretur til lufthavnen i Billund på 14 minutter, og med et kvarters kørsel til motorvejen er det let at komme omkring i bil uanset hvor du arbejder. Byen har også en velfungerende idrætsforening, en kirke, et plejecenter, et forsamlingshus og meget meget mere!

Er du blevet nysgerrig på denne fine bolig i Hejnsvig og skal vi hjælpe dig med at BoGodt? Så giv os et kald allerede i dag på tlf. 92 90 72 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.