Rugbjergvej 28A+B, Risbøl, 7250 Hejnsvig

Unik og idyllisk liebhaverbolig med to boliger og 18 hektar naturskøn jord

Idyl, sjæl og charme er tre ord som beskriver Rubjergvej 28 rigtig godt. Hvis du drømmer om et liv i harmoni med naturen, plads til flere generationer med to separate boliger der er løbende sat i stand, eller muligheden for at udfolde din passion for heste og jagt: Så er denne enestående landejendom lige noget for dig! Her får du roen og skønheden ved landlivet og samtidig nem adgang til byens faciliteter kun 7 min. fra matriklen. Skal du ikke bruge alt jorden, er der mulighed for frasalg eller udlejning.

2 separate boliger med egne haver og gårdmiljøer
Denne skønne landejendom byder på to separate boliger, perfekte til flere generationer, udlejning eller som gæstehus. Begge boliger har charme og karakter, der passer perfekt til den naturskønne omgivelse. Lad os dykke ned i, hvad hvert af disse bygningsværker har at tilbyde:

Bolig 1: 177 m2
Med sin historiske karakter, herunder et byggeår på 1877 og en størrelse på 144 m2 bolig og 33 m2 udestue er dette stuehus en skat fra fortiden. I boligen finder du et rummeligt køkken/alrum, der er hjertet i hjemmet, hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider. Her er der parket på gulvet og rig mulighed for at have et stort spisebord og en sofastue i modsatte ende. 4 gode værelser giver dig mulighed for at indrette dig som familie og i dag er det opdelt i børne- og forældreafdeling, som bidrager til den moderne indretning af et hjem. 1. salen indeholder to af værelserne og en repos og den sydlige ende af stueplan indeholder ligeledes to værelser og en fordelingsgang. Huset indeholder et stort badeværelse med bruseniche og neutrale grålige farver på fliserne. Derudover er der hele to praktiske bryggers som gør hverdagen lidt nemmere med plads til både at vaske, tørre og hænge overtøjet. Udover bryggers er der også en entre med parketgulv, som gæsterne kan ledes ind af, hvis ikke de skal igennem bryggerset. To udgange fører ud til terrassen som er henholdsvis syd- og vestvendt, hvor du kan nyde den betagende udsigt ud over haven og markerne.

Bolig 2: 223 m2
Med hele 223 m2 boligplads er denne bolig fra 1988 en moderne perle på ejendommen. Her er hjerterummet i den grad køkken/alrummet og den store spise- og sofastue. Her kan du have det helt store middagsselskab og en stue med plads til både en stor sofa, et par lænestole og reoler. Du har fra stuen direkte adgang til den hyggelige, store gårdhave med de fineste beplantninger og dejligste hyggekroge. Terrassen går rundt om huset, så du både får morgen, middag og aftensolen.
Bevæger vi os indenfor igen, ligger der parketgulv på gulvet, som er gennemgående i både køkken, spisestue, sofastue og entre.
Du bydes velkommen i husets entre, som er så rummelig at du kan have et par siddepladser og så er her også et ekstra toilet. På den anden side af huset finder du både baggang og bryggers som tilføjer praktiske detaljer til hverdagen, hvor der er plads til både at hænge overtøjet og gemme vasketøjet væk. Huset indeholder 2 store værelser på 1. salen samt en ekstra stue/kontor. Denne bolig er det perfekte eksempel på moderne livsstil og indretning i landlige omgivelser.

Staldbygning: 484 m2
Med hele 484 m2 er staldbygningen et paradis for hesteentusiaster eller hvis du drømmer om andet dyrehold. Her finder du 5 rummelige hestebokse samt et saddelrum i den ene del og den anden del består af et stort rum med løsdrift og plads til maskiner mv. Staldbygningen er det ideelle sted at opfylde dine interesser uanset om det er heste, køer, maskiner eller noget helt fjerde.

Garage på 100 m2 og en carport:
For bilmekanikeren eller samleren er garagen på 100 m2 det perfekte sted til opbevaring og vedligeholdelse af køretøjer. Med plads til 3 biler er der rigeligt med plads til din samling. Carporten i forlængelse af staldbygningen tilbyder yderligere plads til dine biler og udstyr.

18 hektar jord
På Rugbjergvej 28 er der hele 18 HA jord, som er beliggende rundt om den trelænget gård. Ejendommen har alt, hvad du behøver for at opfylde drømmen om at have heste eller anden dyrehold. Med masser af plads på markerne og stalde, der er velegnede til hesteopdræt, er dette et paradis for enhver hesteejer. Der er i dag anlagt en 750 meter bane, hvor der både kan rides og køres med heste og ligeledes er der lavet folde. Nemmere bliver det ikke: det er blot at flytte jeres firbenede venner ind!
Er du jæger og drømmer du om at have din egen jagt på ejendommen? På Rugbjergvej er der rigelige jagtmuligheder! De omkringliggende skove og marker er ideelle for vildtet, og du kan nyde mange timers jagtoplevelser lige uden for døren. Matriklen ligger også i nærheden af Hovborg plantage, som er en af de steder i Danmark hvor man har det største bestand af kronvildt.
Hvis du generelt elsker naturen, vil du elske denne ejendom. De 18 hektar jord giver dig mulighed for at udforske skove, vandløb og en rig biodiversitet, der er sjælden at finde andre steder. Har du ikke brug for alt jorden, så kan du gøre som sælger, leje dele af jorden ud - du kan også sælge en del af jorden fra.

Beliggenhed tæt på byliv
Ejendommen er idyllisk placeret i hjertet af den danske natur, med kort afstand til både Hejnsvig, Hovborg, BiIlund, Grindsted og motorvejsnettet. Hejnsvig er beliggende kun 7 minutter fra matriklen, hvor du finder både en toptunet børnehave, skole op til 9. klasse (der bygges helt ny skole i år 2024) og indløbsmuligheder i den lokale Dagli'Brugsen. Der er også flere indkøbsmuligheder og et rigt butiksliv i Grindsted og Billund, alt sammen indenfor 15 minutter i bil. Desuden er der blot en køretur til lufthavnen i Billund på 20 minutter, og med et kvarters kørsel til motorvejen er det let at komme omkring i bil uanset hvor du skal hen.

Denne liebhaverbolig er en unik mulighed for at skabe dit drømmehjem i harmoni med naturen. Her kan du leve det gode liv, dyrke dine interesser og samtidig være tæt på bylivet og dens bekvemmeligheder. Kontakt os i dag på tlf. 92 90 72 00 og opleve denne unikke ejendom selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.